fbpx

Receptek, jó borok, étel párosítás – 7. rész

Amikor vágyunk az ősz ízére, egy érett császárkörte minden előjáték nélkül jöhet, mivel illatos és zamatos akár még szaftos is!

Hogyan kezdj hozzá?
Végy egy kis rukkolát hozzá madársalit, keverd össze szőlőmagolajjal, hagyd állni és ismerkedni őket addig, amíg felvágod a füstölt vagy félkemény sajtot, de darabolhatsz hozzá parenyicát is.
A tányér szélére feltekerve helyezz el vékonyra szelt érlelt füstölt sonkát, az sem baj ha sóóós hisz egy könnyű reduktív illatos fehérbort merészelek ajánlani hozzá!

Bor ajánlat
Kovács Irsai Olivérje, mert könnyű és illatos, pont annyi citrus és sav lesz benne amennyire az ételnek és Nektek is szükségetek lesz!

Receptek, jó borok, étel párosítás
A fotó a Spájz-A-Szájban novemberi eseményén készült.

Spájz-A-Szájban és cikk írásban társam: CzinCzin

Vélemény, hozzászólás?