Rendelés menete
1. Tedd kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket.
2. Regisztrálj vagy lépj be az oldalra.
3. Add meg a kiszállítási adatokat.
4. Válassz kiszállítási módot és kattints a Megrendelés elküldése gombra.

Áraink
Az oldalon feltüntetett árak Forintban értendők és tartalmazzák az általános forgalmi adót, szállítási költség nélkül. Az árváltoztatás jogát a megrendelés visszaigazolásáig fenntartjuk!

Szerződési feltételek
Az oldalon történő vásárlás feltétele az adatok pontos megadása. A Wine&Go fenntartja magának a jogot, hogy a vásárló (vásárláskor megadott) adatainak valódiságáról meggyőződjön, amennyiben az abban foglalt adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, a megrendelést törölje.

A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások
Alkoholtartalmú termékekre a rendelést csak 18 év feletti megrendelő személy esetén teljesíthetjük.

 A megrendelés lemondásának módja és feltételei 
Megrendelésed bármikor könnyedén megváltoztathatod, csak hívd a +36304323394-es telefonszámot, vagy írj nekünk a következő e-mail címre: info@wineandgo.hu.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk
A rendelésedért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 3 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk. Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendeléseddel és a szállítással kapcsolatos reklamációkat, észrevételeket ide várjuk: info@wineandgo.hu vagy a +36304323394-es telefonszámon, amelyre legkésőbb 7 napon belül válaszolunk neked.

Rendelkezésre állás
Webshopunkban bizonyos termékeket (Kiegészítők) egyedileg készítenek el beszállítóink, ezért elképzelhető, hogy a megrendelés pillanatában nem lesz épp készleten a kiválasztott termék. Ezen termékek kiszállítási feltételeit külön jelöljük a termékek oldalán, a További információk/Kiszállítás részben.
Amennyiben a borok esetén is előfordul készlethiány, megrendelésed pillanatában felvesszük veled a kapcsolatot és szóban megbeszéljük a lehetőségeket (másik terméket ajánlunk, egy másik időpontban szállítjuk ki, amennyiben bankkártyával kifizetetted, akkor visszautaljuk a pénzt).

Fizetési feltételek
Készpénzes fizetés (amit kiszállításkor a futárnak tudsz átadni).
Online kártyás fizetés (PayPal és Borgun biztonságos online fizetési rendszereken keresztül).