Gyakori Kérdések

1. Tedd kosaradba a megvásárolni kívánt termékeket. |
2. Add meg a kiszállítási adatokat. |
3. Válassz kiszállítási és fizetési módot és kattints a Megrendelés elküldése gombra.

Igen, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén az egész országban ingyen szállítunk!

Attól függően, hogy mikorra és hova kéred rendelésed a webshop kiszállítási díjat számol fel, melynek összege 900 Ft Budapesten és Egerben, vidéken pedig 2.500 Ft. 

Mielőtt elküldöd rendelésed, találsz egy “Megjegyzés” mezőt, amelyben minden kiszállítással kapcsolatos infot megírhatsz nekünk. Pl.: mely napra kéred, délelőtt vagy délután, kapucsengő, kutya, szomszédnak adjuk oda, munkahelyre kéred vagy éppen a Margit szigeten melyik fánál vagy.

Írd be a Megjegyzés mezőbe, hogy melyik napra szeretnéd kérni a kiszállítást és e-mailben egyeztetünk.

Igen. Minden termék fotóján, ha az egérrel a kép felé mész találsz a jobb felső sarokban egy szivet. Kattints rá és akkor bekerül a Kedvenceid közé a termék. Akkor  tudod megnézni a Kedvenceid listáját, ha beregisztrálsz az oldalra. A Fiókom menüpont alatt találod meg a kedvencnek jelölt termékeidet.

Nem kötelező, regisztráció nélkül is tudsz vásárolni.

Készpénzes fizetés (amit kiszállításkor a futárnak tudsz átasni). Biztonságos online bankkártyás fizetés (Borgun szolgáltatón keresztül) és PayPal fizetési rendszeren keresztül. 

Kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, amelyben megtalálhatod rendelésed összefoglalását. Ha szükséges fel is hívunk, hogy kiszállítási időpontot egyeztessünk, ezért fontos, hogy pontosan add meg a telefonszámodat.

Nézd meg a spamben, vagy hívj minket bátran: +36304323394.

Ha Áfás számlát szeretnél kapni vásárlásodról, kérlek jelezd azt a “Megjegyzés” mezőben a vásárlási folyamat végén.

Igen, nagyon egyszerűen és könnyen használható mobil verziónk van. Próbáld ki!

Tedd a kosaradba a termékeket. A Szállítási Cím résznél, az ajándékozott címét add meg és írd be a Megjegyzés mezőbe, hogy mikor vigyük ki a csomagot. Fizetni ez esetben csak bankkártyával tudsz. Számlát a saját címedre kérd és azt postán fogjuk elküldeni Neked.