Élmények az Év minden napjára

Wine&Go

Négy olyan programot állítottunk össze Nektek, amiben bor és gasztronómia, de kultúra és játék is jelen van, ami szerintünk az élményeket nem csak szórakoztatóvá, de felejthetetlenné is teszi. Ezeken a legtöbbször túra jellegű eseményeken, minden alkalommal személyesen veszünk részt, amivel garantáljuk, hogy úgy valósuljon meg egy-egy program, ahogyan azt előre, Veletek együtt megterveztük.

Néhány tipp a foglaláshoz:

  • Annak érdekében, hogy biztosan legyen helyetek, kérlek minimum egy héttel előre jelentkezzetek a programokra.
  • Minden esetben, jelezzétek nekünk előre, ha van ételérzékeny a csapatban.
  • Online foglalás esetén a Megjegyzés mezőben is jelöljétek, hogy pontosan melyik napon jöttök és hány fővel.

Pohárral Egerben, Gasztro sétáló kóstoló

Kultúra és gasztronómia menet közben… poharakat a kézbe, füleket az idegenvezetőre.

A Pohárral Egerben Élmény minden alkalommal a Fúzióból indul, ahonnan adott útvonalon körbesétáljuk a várost. Közben többször megállunk a város legérdekesebb pontjain és éttermeiben borokat és ételeket kóstolni, meghallgatjuk az idegenvezetőnk izgalmas történeteit a városról, végül visszaérkezünk a Fúzióba.

Érdekel

Borászatról-borászatra

Ismerd meg a borvidéket három autentikus egri borászaton keresztül, majd zárd a napot egy borvacsorával a Brumbrumban.

Személyes barátság köt minket az egri borászatokhoz, így egy valóban közvetlen élményt tudunk átadni minden kedves vendégnek a borokon és a pince bemutatásokon keresztül. Három különböző pincészetben 3 különböző bort kóstolhattok meg, majd elviszünk Benneteket az egyik legkedvesebb egri éttermünkbe.

Érdekel

Vakkóstolás, illatfelismerés, bikavér házasítás

Illatok, ízek, aromák… melyik bor lehet a pohárban és hogyan került oda? Készítsd el egyedi borodat, aminek csak a saját ízlésed szab határt!

Játékos vetélkedő, melyben a borokat íz és/vagy illat alapján kell felismerned. A kóstolás és illatolás vakon történik, ami azt jelenti, hogy a résztvevők nem látják, milyen bor került a poharukba. A kvíz feleletválasztós módszerrel történik, így megadott válaszok közül lehet kiválasztani a tippet. Az eredmények után természetesen bepillantást engedünk a kóstolás trükkjeibe. A játék után pedig a résztvevőknek lehetősége van elkészíteni saját borukat is, különböző fajtaborok házasításával.

Érdekel

Főzz együtt a Séffel

Tanulj azoktól, akik kicsit máshogy tudják! Ismerkedj meg igazi séfekkel és lesd el fortélyaikat!

A rendhagyó főzőtanfolyam során olyan profi séfektől tanulhattok, akik jelenleg is a szakmát űzik és mindennapjukat egri éttermek konyháiban töltik. Főzés közben hasznos tippeket, tanácsokat kaptok, ugyanakkor különleges hozzávalókat is tesztelhettek, kóstolhattok. A kurzus végén pedig együtt ehetitek meg, amit főztetek, szépen megterített vacsoraasztalnál. Mindeközben megtudhatjátok, sőt ki is próbálhatjátok, hogy melyik ételekhez, melyik borok passzolnak.

Érdekel

Élményeinkre – akár egyéni preferenciákkal és változtatásokkal – baráti társaságok és céges csapatok jelentkezését is örömmel fogadjuk!

Várunk Benneteket,

Kata és Vera