Folytatódjon a Wine&Go fotóverseny, a nyertest meghívjuk egy vacsorára!

Négy évvel ezelőtt indítottunk egy fotóversenyt, amire összesen 52 fotó érkezett,33 versenyzőtől, 927 like-al. Kíváncsiak vagyunk, 2014 óta hogyan növekedett az aktivitásotok, ezért ÚJRA meghirdetjük Wine&Go fotópályázatunkat!

Hogyan fotózz?

Az eszköz most is lényegtelen, lehet telefon és fényképezőgép is. A téma most is változatlan, bor-bor-bor. A bor pedig lehet bárhol, bárkivel, bármin, bármilyen formában.

Mit kell tenned, ha meg van a tökéletes fotó?

Töltsd fel a Wine&Go Facebook oldalára (like-old az oldalt, mert anélkül nem tudsz képet feltölteni). Miután feltöltötted, oszd meg minél több barátoddal a lehetőséget, hogy szavazzanak a Te fotódra, vagyis gyűjts like-okat. Nyugodtan tölts fel több fotót is, nagyobb lesz az esélyed a győzelemre.

Játékszabály?

Kövesd, hogy mások milyen képeket töltenek fel és like-old, amelyik Neked tetszik. Ha Te like-olsz, biztos a Te képedre is odafigyelnek. Április 9-én lezárul a fotóverseny, ekkor megnézzük, melyik fotós kapta a legtöbb a szavazatot és másnap értesítjük a nyertest.

Figyelem!

A részvételeddel hozzájárulsz ahhoz, hogy a fotódat a továbbiakban felhasználjuk, illetve eredményhirdetéskor a nevedet nyilvánosan közzétegyük. A Facebook nem vállal felelősséget a játékért, nem szponzorálja, nem adminisztrálja azt.

Nyeremény?

A legtöbb szavazatot kapott fotóst elvisszük Adéllal vacsorázni, természetesen jó pár pohár bor kíséretében.

Hajrá, Kata & Adél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük