Művészeknél kopogtatnunk

Wine&Go

Egerbe belépve, a barokk kis utcákon sétálva, a tereken ülve, olykor akarva akaratlanul is egy másik világban érzi magát az ember. Ez a benyomás csak fokozódik, amikor egyre több arcát kezdi megmutatni a város és lassan megismerjük színes múltját és jelenét. A sétáló kóstolók alkalmával ezt a hangulatot próbáljuk átadni csapatunknak, amiben nagy segítségünkre van Badacsonyiné Bohus Gabriella, akinél nem nagyon tudunk elképzelni több érdekes történetet ismerő embert és idegenvezetőt Egerben. Most viszont nem csak ábrándozunk és elképzeljük a hallottakat, hanem tényleg belépünk néhány ma is alkotóművész kapuján, hogy megnézzük, mit rejtenek az egri műtermek.

PROGRAM

A Fazola utca 6. szám alatti műemlék jellegű, felújított épület belső udvarán találkozunk és Burka István képző- és iparművész mutatja be munkáit, miközben Tóth Ferenc Egri Leánykáját kóstoljuk.

A Bródy Könyvtárban Rostás Bea Piros szobrászművész kiállítását tekintjük meg és Gál Lajos Szó-Lá-Ti Olaszrizling borát töltjük a poharakba.

A Várfal sétányon Román Péter borász, a Gergely Bástya Pincészet legújabb Kadarkáját mutatja be.

A Vécsey völgy kapujában bekopogunk Herczeg István grafikushoz, aki az udvarában fogad bennünket és Kovács Nimród Cool Noir-ját.

F. Balogh Erzsébet festőművész otthonában, egyben műhelyében vár minket, s mutatja meg alkotásait, miközben a St.Andrea Szőlőbirtok Áldás borát bontjuk fel.

A Gál Tibor Fúzióban hangol a Feel Good Zenekar, ahol az est hátralevő részére egy Gál Tibor meglepetés fehérborral kívánunk további jó hangulatot.

Jelentkezés és további információ: +36304323394 | info@wineandgo.hu | Facebook
Részvételi díj: 4.500 Ft – amely tartalmazza a borokat, a művészeti kiállításokat és az idegenvezetést.
Eger kártyával vagy egri lakcímkártyával 10% kedvezményt biztosítunk a belépő árából.
Csoportok számára – 10 fő felett – kedvezményt biztosítunk, előzetes egyeztetés esetén.
A séta az Eger Városi Turisztikai Kft. támogatásával valósul meg.

ÉRDEKEL