Csillagos ég Egerben

Wine&Go

A hagyományos Egri Csillag Fellövés után átsétálunk a Gál Tibor Fúzióba, ahova velünk tart néhány vagány borász és friss Csillag. A Fúzióban a Fellövésen is szereplő Csillagok közül kóstolhattok, miközben a zenei aláfestésről DJ Funk Gears gondoskodik, a fekete funk & soul, klasszikus hiphop, ropogós breaks, groovy nu-disco és csipetnyi house dallamaival.

Az Egri Csillagok általában fiatalos, könnyed száraz fehér borok, melyeknek gyümölcsös, virágos jegyei vannak. Készítésének a feltétele, hogy minimum 4 és legalább 50%-ban kárpát-medencei szőlőfajtából készüljön. Az Egri Bikavér párjaként ismert bormárka 2010 óta létezik, amelynek ötlete közel 60 borász jelenlétében született meg. Azóta mintegy hagyományként kerül minden évben megrendezésre az Egri Csillag Fellövés, ahol minden borászat legújabb házasítását mutatja be, a vendégek pedig ezeket kóstolhatják végig.

Ezzel az éjszakával kezdetét veszi a Wine&Go tavasz, amikor is a legfinomabb borok, legérdekesebb borászok és leghangulatosabb zenék társaságában invitálunk Titeket az Egri Csillagos Éjszakába.

Időpont: 2019. március 15. 22.00-01.00
Helyszín: Gál Tibor Fúzió, Eger, Csiky Sándor u. 10.