Pohárral Egerben a Borműhellyel

Wine&Go

Június első napján 10 borásszal együtt köszöntjük a nyarat, Egerben. Egy különleges városi sétával, finom gasztro falatokkal és egy-egy újratölthető pohárral várjuk minden borszerető barátunkat. Az eddigi sétáktól eltérően ezúttal rekordszámot döntő pincészettel és borral készülünk, az Egri Borműhely tagjainak közreműködésével. Minden borászat személyesen képviseli magát és mutatja meg kedvenc Egri Csillag vagy Egri Bikavér tételét. Mindeközben izgalmas történeteket hallhatunk a két bormárka fontosságáról, az Egri borvidék jelentőségéről és sajátos borkészítési filozófiákról. A túra utolsó pontjára, a Bolyki-völgybe transzferrel érkezünk és itt még nem ér véget az este mindenki számára. Aki úgy dönt, hogy kombinált jegyet vásárol, annak lehetősége van a Feszt!Eger koncertjeit is meghallgatni, akár napijeggyel, akár 3 napos bérlettel.

Akikkel találkozhatsz: 
Gál Tibor Fúzió: Pál Sándor, Egri Csillagok és Gál Tibor, Pincetúra | Érseki Palota: Soltész Gergő, Kiállításlátogatás | Senátor-Ház: Tóth Katalin, Falatok | Brumbrum Büfé: Lőrincz György, Falatok | Petrény Borbank: Petrény Attila | Végvári Vitézek tere: Juhász Ádám | Thummerer Borszaküzlet: Thummerer Vilmos | Eszterházy Károly Egyetem: Hegyi Ádám, Csillagvizsgáló | Bolyki Pince: Bolyki János

Normál belépőjegy: 7 000 Ft, helyett Early bird jegy (2019. május 25-ig): 5 000 Ft, mely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat és falatokat, az idegenvezetést és a transzfert.
Kombinált jegy szombati Feszt!Eger belépővel: 8 500 Ft, mely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat és falatokat, az idegenvezetést, a transzfert és a szombati napra belépőjegyet a Feszt!Eger rendezvényre.
Kombinált jegy Feszt!Eger bérlettel: 12 500 Ft, mely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat és falatokat, az idegenvezetést, a transzfert és a bérletet a Feszt!Eger rendezvényre.
Pohár letéti díj: 1 000 Ft, a helyszínen fizetendő.

JEGYVÁSÁRLÁS

Egri borműhely
Az Egri Borműhelyt tíz egri borász közös gondolkodása, együttműködésre való törekvése hozta létre. Világos volt számukra, hogy egymással összefogva messzebbre jutnak el, és így érhetnek el eredményeket a borvidék ismertségének növelésében. Az irányt a borkínálat továbbfejlesztése, a meglévő márkák pontosítása és a legmagasabb borkategória meghatározása rajzolta ki. A gyakorlatban mindez az egri bikavér megerősítését, az egri csillag piaci megszilárdítását, a Szépasszony-völgy újradefiniálását, az egységes Egri palack megalkotását és bevezetését, valamint azt a törekvést jelenti, hogy igyekeznek vonzóvá tenni a helyi borokat a fiatal fogyasztók számára.

Kövesd a részleteket Facebook eseményünkben vagy vásárold meg jegyedet már most itt.