Tavasz vagy sem, de mozgalmas volt

Wine&Go

Bár sokan vitatják, hogy valóban itt járt-e a tavasz ebben az évben vagy elkerült minket messziről, nekünk mégis volt alkalmunk elcsípni néhány meleg napot, amikor együtt borozhattunk és sétálhattunk Eger utcáin, hegyein, sőt még fesztiválon is jártunk!

Sok minden történt az elmúlt 3 hónap, mindössze 5 eseményén. Március 15-én az Egri Csillag Night keretén belül nyitottuk meg a tavaszt, majd április 5-én startolt az első Wine&Go program. A sorozat első eseményén, kisebb-nagyobb műhelyek nyitották ki ajtajaikat, ahol aztán együtt boroztunk és beszélgettünk a művészekkel, akik mini kiállítással készültek nekünk. Április 20-án együtt túráztunk a Nagy-Eged hegyen, ahol népzenészek és borászok vártak minket, a kilátónál pedig piknik közben csodáltuk a panorámát. Május első péntek estéjén egri zenészek és versmondók közreműködésével sétáltunk a városban, ahol gitár- és ütőhangszeresek, majd rézfúvós trió kísért minket. Végül június 1-jén egy rekordokat döntő extra kóstolóval zártuk az évszakot, ahol 10 borásszal és több mint 70 vendéggel együtt kóstoltunk a már nyári időjárást ígérő melegben.

A nyári programok pedig már itt vannak a küszöbön, ezúttal is igyekeztünk érdekes és izgalmas eseményeket kitalálni Nektek! Hamarosan jövünk a részletekkel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük