Wine&Go was born in 2009 – képekben

Wine&Go Adél és Kata

Akik jól ismernek, pontosan tudják, hogy nem feltétlenül a meglehetősen hiányos ‘bor tudásom’ miatt kezdtem el a Wine&Go Webshopot, hanem ettől sokkal többről van szó. Több mint 2 és fél éve él az oldal, amely időszak alatt jócskán más irányt vett minden körülöttem. És azt hiszem innen indul az új időszámítás..
Az előbb felhívtam Wine&Go Adélt és épp arról meséltem neki, hogy tele van a fejem a Wine&Go weboldal megújításának ötleteivel, de egész egyszerűen akkora a káosz fejben, hogy nem jön ki. Természetesen azért, mert megint kapkodok és mindent egyszerre akarok. Na de ekkor bevillant a remek megoldás … Így lettem túl a 2. pohár boron és ugrott ki belőlem ez a blog post is.

Visszatérve az erdeti témára, ami Wine&Go 2.0 tervezése. Elkezdtem a régi mappáim között kutakodni és rátaláltam az első oldaltervekre, amelyek egészen 2009-ig nyúlnak vissza és Zsédely Balázs keze munkáját dícsérik.
Szívesen megosztom Veletek azt a jó pár verziót, ami a Wine&Go 2014-es születéséhez és E-kereskedelmi Kategória győztes sikeréhez vezetett.
Ilyen hosszú idő távlatából le merem írni, hogy a célom egyszerű volt: a Wine&Go legyen a legjobb online borbolt itthon. Valóban jött is a díj, viszont hamar elengedtem a Wine&Go kezét, ami az én egyik legnagyobb hibám, megcsinálom, elérem és elengedem. Jöhet a következő. De talán kezdek felnőni, meg Adél is jó hatással van rám és most megint neki állok a tervezésnek és októberben megmutatom a legújabb Wine&Go-t 🙂

Zárszó:
Ma már megértem azokat, akik valamilyen szinten a bor mellett tették le a voksukat és ennek szentelik az életüket. Valahol mi is ezt tesszük és amit adni tudunk az a Wine&Go élmény, a Wine.Bike.Piqniq-ek, a volt Spájz-A-Szájban, a sok pop-up borkóstoló, a Brancs és most Eger. Vagyis Kata, kiegészülve Adéllal, a legkirályabb társsal és baráttal és az örök szerelemmel ami nem más, mint az állandó változás.

Wine&Go in pics since 2009:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.