Főzz együtt a séffel, kicsit máshogy

Wine&Go

Tanulj azoktól, akik kicsit máshogy tudják! Ismerkedj meg az egri séfekkel és lesd el fortélyaikat!

A rendhagyó főző est során olyan profi séfektől tanulhattok, akik jelenleg is a szakmát űzik és mindennapjukat egri éttermek konyháiban töltik. Főzés közben hasznos tippeket, tanácsokat kaptok, ugyanakkor különleges hozzávalókat is tesztelhettek, kóstolhattok. A konyhában töltött nehéz munka végeztével pedig együtt ehetitek meg, amit főztetek, szépen megterített asztalnál. Vacsora közben megtudhatjátok, sőt ki is próbálhatjátok, hogy melyik ételekhez, melyik borok passzolnak. Borral főzünk és néha az ételbe is teszünk. Emlék receptet és fotót vihettek haza magatokkal, a jó élményeken kívül, amit sok esetben pincetúrával és interaktív Bikavér Múzeumi sétával egészítünk ki.

Mit kell tudni ezekről a séf konyhákról?

Szezonális alapanyagok a legújabb konyhatechnológiával. Ennek köszönhetően mind a borkóstolókhoz felszolgált borkorcsolyák, mind a több fogásos 3 féle (Classic, Superior, Grand Superior) degusztációs menük új, izgalmas, kulináris élményt jelentenek, melyeket ugyanolyan precíz, magas minőségben készülnek kis és nagy mennyiségben is.

A 3 órás Főzz együtt a Séffel élményre baráti társaságok és céges csapatok jelentkezését is várjuk, minimum 4 és maximum 10 fő esetén.

Érdekel