Kóstolj, illatolj, házasíts… kedvedre

Wine&Go

Illatok, ízek, aromák… melyik bor lehet a pohárban és hogyan került oda? Készítsd el egyedi borodat, aminek csak a saját ízlésed szab határt!

Egy játékos vetélkedőre hívunk Titeket, amelyben a borokat íz és/vagy illat alapján kell felismerned. A kóstolás és illatolás vakon történik, ami azt jelenti, hogy a résztvevők nem látják, milyen bor került a poharukba. A kvíz feleletválasztós módszerrel történik, így megadott válaszok közül lehet kiválasztani a tippet. Az eredmények után természetesen bepillantást engedünk a kóstolás trükkjeibe. A játék után a résztvevőknek lehetőségük van elkészíteni saját borukat, különböző vörös fajtaborok házasításával.

A program során 5 bort kóstolunk, 15 illat lélegzünk magunkba és 4 fajtából házasíthattok, mellé pincetúrával és különleges tapasz tállal készülünk.

Ezt az élményt akkor is ajánljuk, ha tényleg érdekelnek a kóstolás rejtelmei. Ehhez azt tanácsoljuk, hogy légy bátor és kreatív. Merd kimondani, amit érzel a borban, legyen az aszaltszilva, bodza, citrom, málna, spárga, paprika, szeder, fahéj vagy akár friss fű, esetleg étcsoki. A kóstolásnál az is lényeges, hogy még ha az íz vagy illat, amit érzel más számára nincs is egyértelműen jelen a borban, benned előjöhet egy emlékre, ami akár a gyerekkorodból is érkezhet. Ezért is olyan szép és izgalmas néha egy-egy szokatlan illat vagy íz megtapasztalása, felidézése.

A 1,5 órás Vakkóstolás, illatfelismerés, bikavér házasítás élményre baráti társaságok és céges csapatok jelentkezését is várjuk, minimum 4 – maximum 40 fő esetén.

Érdekel