Milyen egy pohárral Egerben?

Wine&Go

Kultúra és gasztronómia menet közben… poharakat a kézbe, füleket az idegenvezetőre és ránk.

A Pohárral Egerben Élmény legtöbb esetben a Gál Tibor Fúzió borbárból indul, de előfordul, hogy a város egy eldugott pontján várunk benneteket. A lényeg, hogy mindig van egy találkozóhely, ahonnan adott útvonalon körbesétáljuk a várost. Az útvonal legtöbb esetben a csapattól függ vagyis sokszor változatos. Közben többször megállunk a város izgalmas pontjain és általunk kedvelt éttermeiben, kávézóiban borokat és ételeket kóstolni, miközben meghallgatjuk a imádott idegenvezetőnket, Badacsonyiné Bohus Gabit és szórakoztató történeteit a városról. Végül visszaérkezünk a Fúzióba vagy épp belecsapunk egy jó kis táncba valahol, de a lényeg, hogy a program saját preferenciátoknak megfelelően folytatódhasson.

A kb. 2,5 órás túra során általában 6 bort és 3 ételt kóstolunk meg különböző helyszíneken, miközben a szakavatott idegenvezetőnk segítségével ismerhetjük meg Eger legfontosabb látnivalóit, titkos rejtekhelyeit.

Borokból mindig az évszaknak megfelelő szortimenttel készülünk, amelyekkel elsősorban a változatos Egri Borvidéket szeretnénk bemutatni.

Szóval milyen egy pohárral Egerben? Izgalmas, érdekes, nevetős, kutyás, romantikus, csajos, lemaradós, finom, ismerkedős, kimozdulós.

A Pohárral Egerben sétáló kóstolóra baráti társaságok és céges csapatok jelentkezését is várjuk, minimum 10 fő esetén!

Érdekel

Wine&Go