fbpx

2018 – Here we come

Wineandgo

Egy nagyon nyüzsgős, utazós, lezárós és újrakezdős év van mögöttünk. Sok új élménnyel, baráttal és tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Egy pillanat alatt elrepült ez a 12 hónap, de most is borral/pezsgővel/sörrel a kézben, barátokkal az oldalunkon és nagy mosollyal zártuk le 2017-es évet, Balatonnal a látókörünkben, ahogy mi szeretjük.

Csak úgy, mint előző években most is feltettük a kérdést: akkor most mi lesz itt 2018-ban? Nos, csupa izgalmat, nevetést, látványt és ízeket kívánunk magunknak és persze mindenki másnak is.

Tevékenységünk ebben az évben saját webshopunk-ra, Pannónia utcai mini Shopunkra és jó pár eseményre és plusz szolgáltatásra koncentrálódik. Elég jó érzés, hogy weboldalunk folyamatosan megújul, köszönhetően az online kereskedelem végtelen lehetőségeinek vagy éppen a határtalan, szűnni nem akaró fantáziánknak. Hisz egyrészt ki tudod választani a hangulatodnak legmegfelelőbb bort, másrészt pedig elő tudsz fizetni borkiszállításunkra, teljesen egyedi feltételekkel és megoldásokkal. Emellett ha van olyan bor, amit nem találsz az oldalunkon, de nagyon vágysz rá, igyekszünk Neked beszerezni. Hívj bátran!

POP-UP kóstolóinkat (random helyszínekkel és témákkal) és a jó idő közeledtével a Wine Bike Piqniq-et is folytatjuk, bár biztosan csavarunk egy-kettőt rajtuk.

És ami most igazán lázban tart minket, az egy izgalmas nemzetközi „evős-ivós-kóstolós-városnézős projekt”, amit október óta szervezünk Spanyol barátainkkal, hogy minél több turista jöjjön kishazánkba enni-inni, lazulni. Pár partnerünk, barátunk már vendégül is látta a pilot projektre érkezett vendégeket és olyan jól szerepelt Budapest és Eger, hogy kiemelt szerepet kaptunk 🙂

Az idei évnek is a megszokott hajrával állunk elébe és reméljük minél hamarabb találkozunk!

Puszik,

Kata&Adél

Vélemény, hozzászólás?