Ádámék

Wine&Go

Korábban már beszámoltunk Zsirai Katáról, aki részt vesz az idei tavasz első Pohárral Egerben eseményén. Most ismét egy, illetve kettő szereplőt szeretnénk bemutatni, akik ott lesznek velünk a sétáló kóstolón és nem csak ez közös bennük, hanem, hogy mindannyian szemtelenül fiatalok.

Ádámék

A két Ádi

Horváth Ádám és Molnár Ádám. Két egri fiatalember, két nagy borvidék képviseletében, Eger és Tokaj színeiben, akik elkezdtek közösen gondolkozni. Nekünk maradnak Ádik, annak ellenére, hogy már évek óta a szakmában vannak nyakig. Horváth Ádi az egri Simon Pincészet borásza, Molnár Ádi a tokaji Bardon Borászat birtokigazgatója. Ketten együtt Ádámék.

Horváth Ádám

Ádi nagyon fiatalon került a Simon Pincészethez és azóta is Simon József jobbkeze és a pincészet  borásza. Ádám tartja a legtöbb borkóstolót és egy ideje önállóan is készít borokat.

ÁdámékMolnár Ádám

Ádám életének gyerekkora óta szerves része a szőlő és a bor. Szőlész-borászként több európai és tengerentúli borászatnál is szerzett tapasztalatot. Itthon pedig Tokaj-Hegyalján vetette meg lábát és már a Bardon Borászat birtokvezetőjeként ismerjük.

Ádámék

Pár éve találtak egymásra Ádámék és elég hamar kialakult a közös bor gondolata. A két Ádám első közös bora a Lazac Rosé volt tavaly, amit volt szerencsénk egy korábbi Pohárral Egerben séta közben kóstolni és a Wine&Go webshop is azon kevesek között volt, ahol lehetett kapni. Hamar el is fogyott. Most viszont valami mással készülnek; egy Sauvignon Blanc-t hoznak magukkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük