Wine&Go II. boros fotóverseny eredményhirdetés

Wine&Go fotópályázat

Izgalmasan indult a 2018-as Wine&Go fotópályázat, mivel éppen a meghirdetés napján történtek olyan izgalmas Facebook fejlesztések, amik kicsit megnehezítették a képfeltöltést. Szerencsére ez nem vette el a kedvét mindenkinek… 🙂

A március 26-án meghirdetett fotópályázatunkra összesen 24 kép érkezett, 16 versenyzőtől. A képekre kattintott 223 szavazatból, azaz “like”-ból 68-at az első helyezett kapott, majd a második és harmadik 25 és 21 kedvelést ért el.

A képek között volt profi fotó, amatőr- és hivatásos fotósoktól is, illetve legnagyobb örömünkre néhányan viccesre vették a figurát, így sokat nevettünk a képeken. A nyertesé is ilyen.

A számolás úgy történt, hogy a feltöltött képre kattintva leadott like-okat vettük figyelembe (megnéztük, úgy is, hogy minden egyes megosztás után a bejegyzésre érkezett like-okat is hozzáadtuk, de mit sem változott az eredmény, illetve tudni kell, hogy akármelyik megosztásról kattintasz a képre és kedveled, az mindenhol látszódni fog).

Az eredmények:

1. Malacsik Tibor

2. Vasas Viktória

3. Szternák Péter

Az első helyezett nyereménye: Boros vacsora Velünk. Tibor! Hamarosan privátban is felvesszük Veled a kapcsolatot és egyeztetjük a részleteket!

A többieknek is gratulálunk, reméljük hamarosan Veletek is koccinthatunk!

Köszönjük a fantasztikus fotókat, a játék majd folytatódik! 🙂

Puszik,

Kata és Adél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük