Piknik után kinyílt a Spájz ajtó – itt az újabb Wine&Go produkció

Avagy mi az a Spájz-A-Szájban? Tavasszal még azt gondoltam, hogy elég lesz a Wine | Bike | Piqniq a Wine&Go mellett, mint élményszerző találkozási pont a fogyasztókkal, de akkor nagy szerencsémre, Homonna Attila – a kiváló tokaji borász – bemutatta nekem Czinege Tamást a budai gourmet fesztiválon, aki mint mindig, épp egy Muppet Show kellős közepén volt a pult túlsó oldalán.
Tamást mindenki csak Czini Úrnak hívja, de nekem egyszerűen Ő CzinCzin. Bemutatkozás után, természetesen én is kaptam a “pofámba” minden földi jót, mellé pedig jött a végeláthatatlan mutogatás és vakera. CzinCzin ebben a legnagyobb!

bringaEzután a találkozás után szótlanul telt el jó pár hónap, amikor is Németh Ricsi – a Wine Flow magazin megálmodója és borszakírója – elhívta magával CzinCzint a 3. Wine | Bike | Piqniqre, ami a Vigadó előtt zajlott. Elsőre nem tudtuk egymásról, hogy ki-kicsoda, mit csinál és kivel érkezett, csak szó szerint egymásba botlottunk, bringáink egymásba borultak a fánál (lásd a képen). De gyorsan megbeszéltük, hogy mikor a legjobb a kávé, miért jó hely Eger, ki kinek fog főzni, mekkora a sütőm, majd helyre került az összes közös ismerős és érdeklődési pont: Bor.Bringa.Budapest. 🙂
Másnap CzinCzin bejelölt a nagy kék oldalon és onnantól kezdve indult az őrület.

Minden találkozásunk a kóstolásról szólt, leginkább mindent mindennel 🙂 Közben megismertük egymás barátait, szülő faluját, állandóan bringáztunk, főztünk, boroztunk és nevettünk. Én többek között megtanultam filter kávét készíteni, CzinCzin meg tudja, hogy van a konyhán kívül is ‹kacsacsőr›.

OOOktóberben mindketten dolgoztunk az Olaszrizling Októberen, CzinCzin a VIP részlegen én pedig a Wine&Go bringa mögött a saját standunkon. Állandóan átjárkáltunk a másikhoz és így született meg ez a fotó is, de mi akkor már tudtuk, hogy mi az az Orális Organika …

Tudd meg Te is és éld át velünk november 9-én a Wamp Gasztron, ahol kiállító és előadó lesz a Wine&Go és bemutatkozik a Spájz-A-Szájban! Hamarosan jövök még részletekkel!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük