fbpx

Receptek, jó borok, étel párosítás – 2. rész

Folytatódik étel párosítás sorozatunk, amit még tavasszal kezdtünk el. Azóta annyi változás történt, hogy gasztro bloggerek segítségével az ételek is nagyobb hangsúlyt kapnak, hogy ezzel is segítsük az otthoni sütés-főzést és borozást!


Márkvárt RoséLazac újhagymás pestoval és ratatouilleval

A lazachoz jól passzol a rosé. Színben és ízben is illik hozzá, és bár fehérborral is fogyaszthatnánk, most a köret – a ratatouille – miatt inkább egy rosét és egy sillert ajánlunk mellé. A rosé klasszikus választás, a siller eggyel komolyabb, a paradicsom-padlizsán-cukkini-gomba-zöldfűszer miatt passzol hozzá.

Tovább a receptre


Mit ajánlunk hozzá?
Márkvárt Rosé 2013 Szekszárd
Pastor Siller 2013 Szekszárd

Vélemény, hozzászólás?