fbpx

Receptek, jó borok, étel párosítás – 3. rész

A mai menü: Ricottával és rukkolával töltött csirkemell. És mit ajánlunk mellé? Jó borokat Olaszországból és Tokaji borvidékről!

Deroá Prosecco

    

Deroá Prosecco Cuvée 2013
El tudom képzelni ezt az ételt egy elegáns vacsora főfogásaként, vagy akár randira, és mivel elég olaszos is (ricotta, rukkola) a habzó jó választásnak tűnik. Ez az olasz prosecco pont jó lesz arra, hogy elkápráztassuk vele a vendégünket.

 

Lenkey Pincészet Fecsegő 2011 Tokaj
Ha szimplán egy jó vacsorára vágyunk, és ezt készítjük el, akár egyedül magunknak, akkor ez a könnyű, élénk, citrusos Furmint-Hárslevelű házasítás pont jó lesz. Akár több pohárral is.
 
 
 

Tovább a receptre

Vélemény, hozzászólás?